Vuonna 2008 avattu Wasitin nuorisokeskus remontoitiin laajasti vuonna 2018. Hankkeen visiona oli muuttaa rakennus kulttuurikeskukseksi ja toiminta- ja vuorovaikutuspaikaksi, joka tarjoaa nuorille laajan valikoiman mahdollisuuksia kirjallisuuden ja kielten, tieteen parissa. ja teknologia, yrittäjyys, taide ja urheilu.

Toteutus

Projektin alussa vastuulliset arkkitehdit TRI Design Dubaista esittivät itselleen ratkaisevan kysymyksen: Millaisia kosketuspisteitä rakennuksen ja sen ympäristön välillä on? Lopulta tunnistettiin kolme - aita, julkisivu ja välitila - jotka olivat myös uuden suunnittelun perusta. Uusi aita asennettiin vahvemman visuaalisen yhteyden luomiseksi naapurustoon. Lisäksi rakennuksen edessä oleva avoin tila tarjoaa tilaa kaupungin sosiaali- ja kulttuuritoiminnalle.

Julkisivu

Julkisivu, myös kolmas kosketuskohta, suunniteltiin kokonaan uudelleen. Tähän tarkoitukseen he käyttivät RECKLI artico® neoa. Tämä prosessi mahdollistaa valokuvien, kuvien, mukautetun mallin ja grafiikan toistamisen paljaalle betonille. Arkkitehdit valitsivat Wasitin nuorisokeskukseen kolmiulotteisen julkisivun, joka kattaa yhteensä 755 m² olemassa olevaa ikkunakuviota - ja välittää keveyttä ja dynaamisuutta leikkisän rakenteen kautta.

Ole yhteydessä, suunnitellaan sinulle kohde Artico® NEO graafisella betoni kalvolla

reckli.fi

[email protected]

+358400537537