Arkkitehtonisen betonin suunnitteluun. Sarjojen "SELECT", "UNIQUE" ja "GRAAFINEN BETONI" teksturoidut muodostelmat tarjoavat luonnollisia kuvioita, ainutlaatuisia luomuksia ja valokuvallisia betonijulkisivuja. Happopesutuotteet ja pintasuojaus takaavat luovan ja kestävän julkisivusuunnittelun. Precision Chemicals tarjoaa korkealaatuisia kemiallisia tuotteita rakennussovelluksiin, korjauksiin, muottien rakentamiseen ja valuun. Omassa laboratoriossamme kehitetyt kemialliset tuotteemme täyttävät korkeimmatkin vaatimukset laadun, turvallisen käytön ja ympäristöystävällisyyden suhteen.

Mallisto

SELECT

SELECT

Vapaus suunnitella julkisivuasi yli 250 mallin ansiosta: kivi- ja kalliotekstuurit, muuraus, puu, kipsi, itämaiset, fantasia- ja liukumattomat tekstuurit, aalto- ja aaltoprofiilit sekä murtuneet efektit.

→ Lue lisää

UNIQUE

UNIQUE

Täydellinen, taloudellinen ratkaisu räätälöityyn julkisivusuunnitteluun tai restaurointiin. RECKLIn mallinrakennuspaja luo sinulle räätälöidyn muottilinjan vaativiin arkkitehtonisiin betoniprojekteihin.

→ Lue lisää / EN

Graafinen betoni

Graafinen betoni

RECKLI artico® neo graafinen betoni paljastaa betonin rakeet tietyissä kohdissa, mikä varmistaa haptisen ja visuaalisen muutoksen pinnan viimeistelyyn pestyn betonin periaatteella. Valokuvakaiverrusmuodot siirtävät valokuvat julkisivulle käyttämällä betonin pinnalla olevaa kohokuvioista rakennetta.

→ Lue lisää

Pintahidastin tuotteet

Pintahidastin tuotteet

Pestyt betonipinnat yhdistävät ainutlaatuisen ilmeen ja tuntuman. Lattioilla käytettäessä ne varmistavat myös luistamattoman pinnan. Positiivisessa tai negatiivisessa prosessissa käytetyt deaktivoivat ja happamoittavat tuotteet varmistavat julkisivun ilmeen (myös yhdessä teksturoitujen muottipinnoitteiden kanssa). Ne yhdistävät ilmeen ja tuntuman betonipinnalla.

→ Lue lisää / EN

Artificial Stone

Artificial Stone

RECKLI tarjoaa lomakkeita betonirakennuspalojen suunnitteluun ja valmistukseen. Paljastuneiden betonipaneelien tavanomaisen teksturoinnin lisäksi märkävalujärjestelmä mahdollistaa tekstin, kuvakkeiden tai valokuvien suunnittelun. Kivilainta puristaa tekstuureja betoniin kuin leima ja valmis kappale voidaan poistaa heti.

→ Lue lisää / EN

Precision Chemicals

Shaping & Molding

Shaping & Molding

Nestemäiset synteettiset hartsit ja synteettiset hartsit ovat todistaneet itsensä betoniteollisuudessa, restauroinnissa ja mallirakentamisessa: RECKLI-polyuretaaneilla, silikoneilla ja epoksihartseilla, kulutusta kestävillä kiinteillä muotteilla suuria eriä kopiointiin ja herkät peittomuodot yksityiskohtakohtaisiin valuihin.

→ Lue lisää / EN

Separating & Demolding

Separating & Demolding

Erotusaineet takaavat teräsbetonin tai mallien turvallisen ja jäänteetön muottiratkaisun. Replikoiden valmistuksen aikana työskentelet ilman värimuutoksia alkuperäisen pinnalla.

→ Lue lisää / EN

Washing & Acidifying

Washing & Acidifying

RECKLI deaktivoivat ja happamoittavat tuotteet tarjoavat erilaisia pesusyvyyksiä pestyn betonin valmistuksessa, takaavat tasaisen pesuprofiilin pienemmällä kulutuksella ja ilman ympäristölle haitallisia jäämiä. Tarjoamme tuotteita positiivisten ja negatiivisten prosessien pesuun.

→ Lue lisää / EN

Filling & Thickening

Filling & Thickening

Täyteaineiden käyttöönotto tuo materiaaleihimme uusia ominaisuuksia ja säästää materiaaleja ja painoa suurten mallien valmistuksessa.
Täyteaineiden avulla voidaan levittää nestemäisiä synteettisiä hartseja maalaamalla tai levittämällä.

→ Lue lisää / EN

Protecting

Protecting

Vedeneristys- ja pinnansuojajärjestelmät suojaavat paljaita betonipintoja kosteudelta, lialta ja graffiteilta. RECKLI Surface Protection tiivistää esillä olevaa betonia värittömällä tai optisella tehostevaihtoehdolla. Graffiti-suojajärjestelmä välttää ilkivallan aiheuttamat vahingot.

→ Lue lisää / EN

Puhdistus

Puhdistus

RECKLI Puhdistustuotteet takaavat puhtaan pinnan betonipinnoille ja toimivat puhdistus- ja hoitoaineina työskentelyalueille ja työkaluille.

→ Lue lisää / EN

Complementary Products

Complementary Products

Tiivisteaineet, väritahnat: RECKLI-täydentävät tuotteet tarjoavat ratkaisuja betonielementteihin, työmaalla, muovaukseen ja mallien valmistukseen tai taiteellisiin tarkoituksiin.

→ Lue lisää / EN

Tools

Tools

Oikea työkalu on loistavan tuloksen paras edellytys. RECKLIllä on valikoima erityisesti RECKLI-tuotteiden käsittelyyn sopivia työkaluja.

→ Lue lisää / EN

Surface protection

Colorless impregnations

Colorless impregnations

RECKLI OS-D, OS-HO ja OS-Premium soveltuvat tuoreen betonin UV-kestävään kyllästämiseen. Ne sitoutuvat kemiallisesti pintakerrokseen muuttamatta kuviota tai väriä.

→ Lue lisää / EN

Effect-Impregnations

Effect-Impregnations

RECKLI OS-Intensive ja OS-W kyllästävät käsitellyt ja imukykyiset pinnat. Niiden UV-kestävässä kalvossa on mattapintainen ja samettinen kiilto, mikä tehostaa betonipinnan värjäytymistä.

→ Lue lisää / EN

Graffix

Graffix

Graffiksi estää värin tunkeutumisen betonipintaan ja takaa pysyvän graffitisuojan. Graffix Cleaner pesee graffitit pois vaikuttamatta kyllästykseen.

→ Lue lisää / EN