Graafinen betoni on innovatiivinen materiaali, joka mahdollistaa betonipintojen muotoilun ja personoinnin. Graafinen betoni voidaan muotoilla monenlaisiksi pinnoiksi, kuten kaiteiksi, seinäpinnoiksi, lattioiksi ja jopa kalusteiksi.

Graafisen betonin käyttökohteet ovat moninaisia. Se soveltuu erinomaisesti sisätilojen koristeellisiin elementteihin, kuten baareihin, vastaanottoihin ja näyttelytiloihin. Graafinen betoni sopii myös hyvin julkisiin rakennuksiin, kuten kirjastoihin, kouluihin ja toimistoihin.

Yksi graafisen betonin tärkeimmistä eduista on sen kestävyys. Se kestää hyvin kulutusta, likaa ja kosteutta, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja helppohoitoisen vaihtoehdon. Graafinen betoni on myös erittäin ympäristöystävällinen, sillä se valmistetaan kestävistä ja luonnonmukaisista raaka-aineista.

Graafisen betonin muotoilu on rajatonta, ja sitä voidaan käyttää luomaan monia erilaisia vaikutelmia. Esimerkiksi graafinen betoni voi jäljitellä luonnonmateriaaleja, kuten marmoria ja puuta, tai se voi olla täysin uniikki ja moderni muotoilu.

Jos etsit betoniratkaisua, joka on kestävä, kaunis ja helppo huoltaa, graafinen betoni on loistava valinta. Sen käyttökohteet ovat laajat, ja se soveltuu erinomaisesti moneen erilaiseen rakennusprojektiin. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää graafisen betonin mahdollisuuksista.

RECKLI artico® neo

RECKLI artico® neo -kalvot visualisoivat valokuvat ja yksilölliset designit betonissa. Innovatiivinen deaktivaatioteknologia mahdollistaa betonipinnan pistekohtaisen huuhtelun. Tuloksena syntyvät valo-varjo -efektit mahdollistavat valosta riippumattoman, kaksiulotteisen visualisoinnin betonissa.

Arkkitehtoninen betoni syvyysefektillä: Valosta riippumaton kuvien ja grafiikan visualisointi betonipinnassa. Rajattomat suunnittelumahdollisuudet.

Julkisivu on rakennuksen ulkoinen ilme. Se voi kertoa tarinan ja herättää uteliaisuutta, tehdä piilotetun näkyväksi ja korostaa rakennuksen tarkoitusta. Se voi tehdä vaikutuksen tai järkyttää, inspiroida ja kiehtoa.

RECKLI artico® neo lisää merkittävän komponentin arkkitehtonisen betonin tarjoamiin suunnitteluvapauksiin. Tämän prosessin avulla voidaan toteuttaa valokuvia, kuvia, räätälöityjä designeja ja grafiikoita näkyvään betoniin. RECKLI artico® neo sopii erinomaisesti myös sisätiloihin.

Prosessi on yksinkertainen: RECKLI artico® neo on muovikalvo, johon grafiikat tai valokuvat on painettu korkealaatuisella betonin aktivaattorilla. Betonin aktivaattori sitoo betonin porrastetuin välein, jotta se voidaan huuhtoa pois pinnasta, kun se poistetaan kuvioidusta muotista. Betonista poistetaan osittain ylimmän kerroksen sementti. Pestyjen ja sileiden pintojen välinen kontrasti tekee julkisivun grafiikat tai valokuvat näkyviksi. Huuhtelusyvyyden voit määrittää asteikolla käyttämäsi betonireseptin mukaan.

Lue lisää (EN)

Ota yhteyttä